14 september, 2011

Loeng: Energia õigest toitumisest

Loengu teema: Energia õigest toitumisest
Esineja: Monika Poomann
Aeg ja koht: L, 01.10.2011 kl 10.30-11.30, Lääne-Euroopa saal

On esmaspäevane päev kontoris, kell kolm pärastlõunal ning Sa võitled endaga, et hoida arvuti taga silmi lahti. Sa leiad end taas täitmas kohvitassi või haaramas viimaseid küpsiseid koosolekute ruumist, et end natukenegi turgutades päev lõpule saada. Puhkad hetkeks oma pead arvutiklaviatuuril ning mõtled, kuhu küll mu energia kaob? Oled hakanud mõtlema, kas elu ongi selline ning on normaalne olla pidevalt väsinud ja motivatsioonitu? Sa veel ei tea päris täpselt kuidas, aga Sa tead, et vajad muutust.

Võib-olla oled valinud hetkel kergema vastupanutee ja ammutanud kiiret energiat energia jookidest, maiustustest ja espressost, kuid Sa tead, et see ei kesta ning oled jõudnud tupikusse. Hea uudis on see, et on palju erinevaid, kestvaid ja tervislikke energia laadimise võimalusi, mis kindlustavad Sind enneolematu energia ja tugeva tervisega. Sina otsustad, mis Sinu jaoks kõige paremini töötab. Sinu tervis, energia ja vitaalsus on Su enda kätes.

Inimesed teevad muutusi oma elustiilis ja toitumisharjumustes erinevatel põhjustel. Nad soovivad saada juurde energiat, näha paremad ja nooremad välja, kaalu langetada, haigustest jagu saada või neid hoopis ennetada ning vahel otsivad lihtsalt muutusi oma ellu. Mis iganes on Sinu põhjus, on see hea põhjus!

Monika Poomann on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli Ärijuhtimise magistriõppe ning aastaid teinud personalijuhi tööd. Pärast ärinduse lõpetamist otsustas teha kannapöörde ning omandada Kulturismi-ja Fitnessi treenerikutse ning õppida maailma juhtivas New York Institute for Integrative Nutrition tervise ja elustiili treeneriks. Samuti on ta end jätkuvalt täiendanud Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi instituudis, Tallinna Tehnikaülikoolis ning Eesti Tervise Arengu Instituudis.

Let Food be Your Medicine and Medicine be Your Food - Hippocrates

Kontakt:
Monika Poomann
E-post: monika.poomann@amrongroup.eu
http://www.amronlifestyle.eu/