04 september, 2011

Loeng: Armastuse tervistav jõud

Loengu teema: Armastuse tervistav jõud
Esineja: Mai-Agate Väljataga
Aeg ja koht: L, 01.10.2011 kl 20.00-21.00, Lääne-Euroopa saal

Mai-Agate Väljataga räägib konverentsil armastuse tervistavast jõust.

Mai-Agate Väljataga loengutesarja salvestiste põhjal on ilmunud raamat „Loomise õpetus."
Raamatus mõtestab Mai-Aga­te lahti elu tõelist sisu ja väärtust, edastades õpetusi, kuidas tunnetega paremi­ni toime tulla ning oma elus isiklik­ku tasakaalu ja vabadust luua. Suurt austust elu vastu näitab autor ka tunde­puhangutega luule kaudu, mil­lest selle raamatu lugeja samuti osa saab.

Pilt ja järgnev tekst pärinevad lehelt http://www.helisevsonum.ee/.

Mai-Agate Väljataga on selgeltnägija ja ravitseja. Ta on tegutsenud alternatiivmeditsiini vallas alates 1992. aastast ja aidanud tuhandeid inimesi. Ta on tegutseb ka regressiooniterapeudina. Ta on avastanud, et paljudel foobiatel või kaasasündinud rasketel haigustel on seos eelmiste eludega, ning nende tervendamiseks on vaja mõista eelmiste elude sõlmpunkte ja need lahti harutada. Selleks on vaja juhtida inimene tagasi algpõhjuse juurde. Mõnikord piisab vaid põhjuse mõistmisest, et algaks tervenemine. Mai Väljataga ei vaja töötamisel abivahendeid, ta näeb inimese energiavälja, kust saab vajaliku informatsiooni.

M-A. Väljataga ütleb, et oleme evolutsioonilises ajajärgus, kus tuleb üles kõik vana rämps, mida aja jooksul oleme kogenud. Enamik inimesi ei saa aru, mis on nende elu väljakutse, ja läheb ühiskondliku hoiaku lõksu. Nad ei saa aru, et nad ei ole siin maa peal selleks, et näiteks karjääri teha, raha teenida, ameteid õppida vms. Inimesed on siin maa peal kasvatamas oma sisemist jumalat. Hinged õpivad siin elus ja ajavad oma rada. Variante, mida hing siia ellu õppima tuleb, on tohutult palju: mõni tuleb õppima kannatlikkust, mõni püsivust, mõni andestamist. See tähendab, et inimene peab kuulama oma sisetunnet, muidu leiab universum ise mooduse, kuidas teda seda kuulama panna. Tavaliselt tulebki see õppetund negatiivse kogemusena. Oleme siin õppimas ja kogemusi saamas.