07 september, 2011

Loeng: Kuidas 21 sajandi stressis toetada meest

Loengu teema: Kuidas 21. sajandi stressis toetada meest
Esinejad: Katrin Aedma ja Toivo Niinberg
Aeg ja koht: L, 01.10.2011 kl 13.45-16.00, Põhja-Euroopa saal

Kaks oma ala professionaali koolitajat ja kirjanikku Katrin Aedma ja Toivo Niiberg arutlevad koos publikumiga, mida saab naine ära teha ja mida saab mees ise ära teha selleks, et juuksed pähe jääksid ja pinged tervist ja suhteid ära ei rikuks.

Elu on kiire ja stress tapab. Inimesed ei suuda kaasa joosta selle elutempoga, mida muutuv ühiskond meile peale surub. Paljud saavad nädala lõpus puhkepäeval või lõpuks puhkusele jäädes peavalu, sest pingelangus on liiga suur ja organism ei olegi enam harjunud rahuliku elutempoga. Laste jaoks ei ole aega, naiste jaoks samuti mitte. Liiga varakult lahkutakse siit ilmast ja hauakääpal on kirjas: tormas kuni surmani...

Katrin Aedma on mitmekesise kogemusega koolitaja, kes tegeleb aktiivse enesearendusega ja omab töökogemust eri valdkondadest (põllumajandus, looma- ja linnukasvatus, käsitöö, toitlustus, kaubandus, pangandus, energeetika, haridus). Juhtimiskogemus ja sellega kaasnev töötajate väljaõppekogemus aastast 1994. Treeneri ja konsultandi tööd alustanud aastal 2001. Alates 2002 koolitus- ja konsultatsioonifirma KA Konsultatsioonid (www.KaKonsultatsioonid.ee) tegevjuht, kirjanik ja ajakirjanik. Ühiskondlikult aktiivne. JCI Toompea auliige, esimene Eesti JCI kõrgeima koolitajate rahvusvahelise koolitaja tasemega – ITF#134 (134.-s maailmas).
Loe lisa:
Katrin Aedma

Toivo Niiberg on lõpetanud viis kõrgkooli, psühholoog, aednik, pedagoog. Akadeemias Nord töötas 15 aastat sotsiaalpsühholoogia õppetooli lektorina, kes luges arengupsühholoogiat ja reklaamipsühholoogiat, keskkonnapsühholoogiat jm põnevat. Ta on ka Kunstiakadeemia lektor.
Toivo sulest on tänaseks ilmunud täpselt 60 raamatut ja mitte ainult sugude erinevuse teemal vaid ka bioloogia, zooloogia, toiduvalmistamise, umbrohtude kasulikkuse ja muudel huvitavatel teemadel.

Loe lisa: Toivo Niiberg

Konverentsil on müügil autorihinnaga suhteraamatud!
Tuttuus ja trükisoe "Suhtlemise kuldreeglid" ja kõmuline omapärane kastist väljas "Mina ja Mehed” http://minajamehed.weebly.com/

Kontaktid:
E-post: katrin.aedma@gmail.com
Telefon: 513 2444
http://www.kakonsultatsioonid.ee/
http://www.indianmassage.eu/
http://www.idamaa.com/